Over ons

Waar vindt u tegenwoordig een Hosting provider die u alles uit handen neemt?

Wij bieden u niet alleen een Hosting dienst, maar regelen ook alles daaromheen. Wij nemen contact op met uw oude provider om uw bestaande data over te zetten of om een DNS aanpassing uit te laten voeren.  Wij regelen de dienst compleet voor u in, en als u er zelf niet uitkomt stellen wij uw werkstations ook nog in. Verder kunt u ons altijd bereiken 24 uur per dag en 7 dagen per week, en omdat wij dat vanzelfsprekend vinden doen we dat gratis.

MKBHostweb.nl is gespecialiseerd in het leveren van hosting producten voor het midden- en kleinbedrijf in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaringen binnen het MKB-segment weten we hoe belangrijk het is toegevoegde waarde te leveren en goede service. Daarom levert MKBHostweb.nl niet alleen hosting-producten maar implementeren wij het ook binnen uw organisatie en ondersteunen wij u waar dat nodig is. Dit kan zijn middels een gedetailleerde handleiding, installatie ter plekke of nemen we uw PC vanaf afstand over.

Als voorbeeld ons product Hosted Exchange, naast het instellen van de diverse gewenste emailadressen en gezamenlijke agenda’s en mailboxen op onze servers, ondersteunen wij u ook bij het instellen van uw PDA of Smartphone, en helpen we u bij het overzetten van uw huidige mail naar de Hosted omgeving.

Voor het gemak hebben we ons aanbod ondergebracht in standaard pakketten.

* Hosted Exchange
* Backup Online
* Website Hosting

 
Indien u uw specifieke wensen aan ons kenbaar maakt middels het contactformulier maken wij een passend voorstel voor u.

De MKBHostweb.nl servers opereren vanuit verschillende moderne datacenters. Al onze servers zijn dubbel uitgevoerd en worden dagelijks gebackupped. En in het geval dat er calamiteiten zijn, zijn wij direct ter plekke waarmee we u de garantie voor een continue dienstverlening kunnen bieden.

2002 Opgericht in
34 Vakspecialisten
8345 Koppen koffie gedronken met klanten
456 Tevreden klanten

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul het aanvraagformulier in wij geven u advies dat op u is afgestemd.

​